måndag 23 maj 2011

Borta bra men hemma bäst

Det var så skönt att komma hem till mina småkillar i lördags :) Vi hade det jättetrevligt i Umeå men nog räcker det att vara borta en dag, skulle inte vilja vara borta nå längre från dom.
I söndags var vi ute mest hela dagen, det var riktigt skönt. Karl hjälpte pappa att klippa gräset och sen har han hoppat på grannarnas studsmatta eller hoppmatta som Karl säger. Herman har varit så nöjd och gått omkring med sin gåvagn, det är bra att han kan roa sig med det då stoppar han inte så mycket i munnen.

När man klippt gräset är det viktigt att skölja av gräsklipparn

Karl har fått dille på att rita på diverse saker just nu, mest är det sina bilar han ger en färgklick men även köksrutan har fått sig en make over vid ett obevakat tillfälle. Har varit ihop med han om detta vid x-antal tillfällen men ändå hittar jag det här idag:

När jag pratar med han och säger att det är dumheter att rita på mammas krukor så säger han "nähä dumheter" Det är som rart med barn ibland... Tror att kritorna ska få flytta upp i ett skåp snart men han får väl en chans till.

Har förresten glömt säga att jag ska spela korpen fotboll i sommar. Ska bli grymt kul! Jag är så sjukt sugen på att spela fotboll just nu. Den 13:e juni drar det visst igång, hoppas bara det blir nog många anmälda lag så det blir en serie.

Måste bara få visa det sötaste...
Den där varma måndagen var vi ute tillsammans med grannarna och Karl och B gick över till våra andra grannar för att se när Tommy sågade stora björkstockar med motorsågen. Det var spännande värre.
Dom började en bit bak men sen smög dom sig sakta fram lite...

och lite till...

...för att slutligen sätta sig på huk och titta på när Tommy arbetade.

Sötpojkar!

2 kommentarer:

  1. Tack snälla,snälla du för din utförliga kommentar.Vi får ge henne sånt som ska få fart på magen,fungerar inte det så blir det nog farbror doktorn.Inte kul att se de små så plågade :(

    Oj vad dom är olika varandra pojkarna dina.Men fruktansvärt söta såklart! =)

    SvaraRadera
  2. det verkar dom att du har en riktig busunge där hemma... eller så är dom bara ena riktiga charmtroll:-)
    //T

    SvaraRadera