måndag 1 november 2010

Måndag

Lite uppdatering då:
I fredags for vi till pitholm och firade kusin Liam som fyllde 5 år, stor killen. Det blev tacos till middag och prinsesstårta till efterrätt och sen en bastu på det. En väldigt trevlig och skön fredag med andra ord.
Lördag var vi hemma, hade lite besök på kvällskvisten så Karl fick vara uppe lite längre, inte kan man ju gå och lägga sig om det kommer främmande.
Söndag åt vi middag i munksund, var ett par veckor sen sist då mamma jobbat ett par helger.

Idag har vi varit på öppna förskolan i kyrkan i vanlig ordning, Karl var gode trött på vägen hem men ville såklart inte vila när vi kom hem, han har som helt slutat sova efter lunch nu. Det blev en film och mys i soffan istället. Herman har sovit desto mer, han somnade när vi gick hemifrån strax före nio och sen tog jag in han kring kvart i tolv för att ge han lite mat innan vi gick hem. Sen somnade han på hemvägen också. Dock har han inte varit nöjd nu på em/kvällen, gnällig som bara den och är bara nöjd om man står med han i famnen, vilket blir ganska jobbigt efter ett tag. För en stund sen somande han faktiskt efter han ätit men det varade i ca 5 minuter sen jag lagt ner han i sittern. Ska försöka träna han på att ta tutten vilket han inte gör så gärna just nu, en liten stund kan han suga på den men sen spottar han ut den. Han har börjat suga hemsk mycket på händerna nu så det skulle ju va bra om han kunde ta tutten istället.
Resten av veckan har vi inga speciella planer, ev åker vi och hälsar på mitt gamla jobb och så skulle jag vilja gå en sväng på stan för att se om jag kan hitta ett par helsvart leggings. Bli nog också ett besök på pitholm så pojkarna får leka, dom leker så himla bra tillsammans just nu kusinerna B.
Avslutar med lite bilder från idag då vi lekte lite med webkameran jag och pojkarna. Karl tyckte det var väldigt roligt.



Observera surläppen på Herman =)

Sen kom pappan hem och då fick han också vara med.

1 kommentar:

  1. Så fina ni är,lill sur läppen är så söt så:)kram från Mormor

    SvaraRadera