måndag 16 augusti 2010

Tripp till Tallskär

Sommarens (förmodligen) sista besök på stranden. Det verkar då så iaf efter att ha vaknat upp till hela 7 graders värme ute imorse.

Vi åkte ut till Tallskär i lördags tillsammans med mamma och pappa, syrran med familj och brorsan och Emma. Det var riktigt skönt därute, svalkande vindar och vattnet var riktigt varmt. Blev riktigt badsugen men så här en dryg vecka efter förlossning står det inte i agendan, tyvärr. Hade varit skönt. Micke, Emma och Hans tog sig t.om med en simtur. Kusin Lias var även han en riktig badare och satt mest i vattnet nere vid strandbrynet och lekte.

Herman skötte sig exemplariskt hela vägen. Sov både på dit-och hem vägen och på stranden var det mest mat som gällde, så även för kusin Lilly. Tog med ammningskudden och det var då en bra idé.
Klockan var nog nästan 16 innan vi började åka hem. Vi hann precis till munksund innan det kom en rejäl åsk skur.
Lite bilder:




Glad Lilly

Lias

Rap-paus efter lite mat

Emma och Micke

Lilly hos morfar. Lite färg skillnad =)

Karl och Linus
Igår år vi middag på pitholm och det var då den godaste middagen jag ätit på länge. Grekisk pyttipanna och herregud så gott det var! Varför har man inte gjort det förr? Hur enkelt som helst och som sagt, supergott. Mycket vitlök var det i både marinaden och i den kalla såsen, kändes som man ätit en hel vitlök. Tur alla åt iaf =) Sen hade syrran gjort en smaskig prinsess tårta då Lias fyllde 2 år tidigare i veckan. Perfekt avslutning efter den goda maten. Är redan sugen på det igen faktiskt så jag tror det blir en favorit i repris innan veckan här är slut =)

1 kommentar:

  1. Vi vill gärna ha recept, särskilt när du skriver att det var det godaste du ätit!
    Hoppas allt är bra mer er och er nya familjemedlem.

    SvaraRadera