lördag 11 september 2010

Veckan

Måndag: I måndags for vi på öppna förskolan i kyrkan i Sjulnäs. Det var inte så många där men Karl tyckte det var jättekul. Kul att se nåt annat än hemmet också. Sen var det ju kanonväder så em var vi ute och lekte. Herman blev ju 1 månad också och på bvc besöket vägde han 4600g och var 54cm lång, han växer så det knakar. Kollade hur stor Karl var vid 1 månads ålder och han vägde kring 4300g nånting och var 55cm lång så Herman är lite tyngre. Jag har tyckt att han känns större än vad Karl var men det skiljer ju inte så mycket.
Tisdag & onsdag : Var vi bara hemma, var ute på promenad i finvädret och lekte ute på gården.
Torsdag: Vi åkte till Gotis i Lillpite på öppna förskolan där, Karl hade jätteroligt och var inte sugen på att åka hem och äta när klockan närmade sig lunch. På em var vi ute en stund och storebror "Trots" fortsätter att göra precis tvärtemot vad mamma säger så vi var lite osams där på em innan pappa kom hem.
Fredag: Hans skulle ut till skärgården med jobbet efter dom slutat och det blev så att dom skulle åka direkt efter jobbet så jag och pojkarna åkte ner med en väska med grejer till honom då han inte tagit med sig nåt, sen åkte vi vidare till munksund och var där hela em. Jag och mamma var en sväng till stan, köpte en plåtburk att ha tvättmedel i på presenten. Sen köpte vi hem lunch och åt i munksund. Efter lunchen gick jag och mamma en prommis då pojkarna var trötta. Båda somnade sött i vagnen, det var premiär-sovning för Karl i nya vagnen och han verkade må riktigt skönt. Han sov nästan 2 timmar.


När pojkarna vaknat åkte vi hem och gjorde midddag, sen fick Karl lite godis och satt i soffan och såg på Pippi på tv. Herman sov mest hela dagen igår men så sov han hemskt lite på torsdagen så han tog väl igen sig. Anna och Peter kom förbi en sväng och såg idol med oss, sen när dom åkte hem gick vi upp alla tre och la oss.

Nu väntar vi på att pappan ska komma hem. Karl sitter och ser på disneys "Bilar" och Herman ligger i gymet och tittar. Han har blivit lite förkyld tror jag, han är lite "snorkig" och snorar lite men det är ju förkylningstider nu. Karl är också lite snorig men inte värst.

Ikväll blir det en lugn hemmakväll, Karl har inte sovit middag idag så det blir nog en tidig kväll för han. Imorgon har vi inte heller några särskilda planer men alltid finns det nåt som ska fixas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar