torsdag 6 januari 2011

Herman 5 månader

Lillgubben blir ju 5 månader idag, samma dag som stor kusinen Linus fyller 8 år. Stort grattis på 8-års dagen! Imorgon ska vi åka till pitholm med paket och jag ska förresten klippa mig imorgon också. Ska bli så skönt, det är väldigt länge sen sist jag klippte mig, blir lätt så då man har långt hår men nu ska jag försöka att inte vänta lika länge tills nästa gång :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

6 kommentarer:

  1. det är konstigt att barnen blir äldre när man själv står still:-)
    /T

    SvaraRadera
  2. Mormors lill sygging.

    SvaraRadera
  3. Snygging ska det va.

    SvaraRadera
  4. Hej Anna! Jag hittade till di blogg idag =) Kul, kul =) Visste inte att du hade en blogg =) kommer säkerligen fortsätta att läsa! Hoppas allt är bra annars !! =)

    // Sara L

    SvaraRadera
  5. Jo vi är väl rätt lika, jag och Noel men egentligen är det min lillebror han är mest lik =P Malin blir 13 i april och Noel fyllde 9 i oktober så Grodan blir en liten sladdis kan man väl säga =) Hur gamla är dina?? =) // sara

    Ps. jag svarar alltid på kommentarer i min egen blogg =P Men tänkte att eftersom det var första gången så gör jag det här också =)

    SvaraRadera
  6. Inte för att skryta eller så,men den funkionen hade jag på min mobil redan från början ;) Haha!Jag älskar den funktionen och det underlättar verkligen för en amatör som mig =)

    SvaraRadera