söndag 30 januari 2011

Söndag

Förmiddagen i det gula huset på Roknäsvägen har varit mer eller mindre som på ett dårhus. Lillebror Berg har varit övertrött och varit allt annat än nöjd. Storebror Berg har varit smått galen och surrat så vi fått sår i öronen. När Herman har gråtit och varit arg har Karl försökt överrösta lillebror så tillslut gick vi ut på en promenad för att lugna ner oss. Herman sov väl kanske en halvtimme, på fm sov han också en halvtimme så 1 timme totalt då idag. Som jag sagt tidigare, sömn är verkligen inte lillebror Bergs melodi.
Igår kväll var Herman i gåstolen och Karl körde omkring med sin bobbyscooter. Karl stannade till vid lillebror och så hör jag att han säger 'lollo go oo' (översättning:Herman godis) och mycket riktigt då har han hunnit stoppa in en liten godisbjörn i Hermans mun. Som tur var hann jag ju få ut den direkt ur munnen på en smackande lillebror. Herregud! Hädanefter blir det övervakade godis intag för storebror.
Hans kom hem med en xbox kinnect i fredags, en grej som gör att man kan spela tvspel med kroppen som kontroll. Vi provspelade lite i fredag med Anna och Peter och det var riktigt kul faktiskt.
Nä nu kom Karl från köket och luktar skunk så det är bäst vi går och åtgärdar det.
Published with Blogger-droid v1.6.5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar