fredag 12 mars 2010

Fredag

Imorse sov Karl till hör och häpna, 6.10!! Igår var det morgon vid 5 så 1 timme till är ju verkligen bonus. Drog faktiskt ner rullgardinen igår så det kanske hjälpte lite, det blir ju ljust ute nu strax före fem.
Jag har åkt på en riktigt jobbig hosta och halsont. Är det inte magsjuka så är det förkylning, Karl har också tjock hosta så idag är vi bara hemma och myser. Kanske går ut en stund sen om det blir varmare, vi har -15 nu. Karl verkligen älskar att vara ute, han blir hysterisk när det är dags att gå in. Hoppas på bra väder i helgen så kanske vi kan skotta fram grillplatsen och grilla lite korv.
Annars har vi inga planer för helgen, syrran med familj + mamma åkte på magsjuka i onsdags/torsdags så jag tror vi håller oss därifrån. Det kanske var vi som har smittat dom, men våran magsjuka hade då slutat för över en vecka sen när vi träffades i måndags och firade Lars som fyllde år. Det finns nog magsjukebaciller lite varstans och det går då verkligen inte skydda sig mot det. Skulle ju vara toppen om vi åker på magsjuka nr.3 inom loppet av 3 månader, i helgen. Nä det får vi verkligen hoppas vi slipper.

Såg precis trailern på 3:e twilight filmen och den verkar riktigt bra. Den kommer väl i juni tror jag, syrran har koll =)

1 kommentar:

  1. längtar efter den filmen:-) hoppas den är lika bra som boken.

    SvaraRadera