onsdag 19 maj 2010

Pappas pojke

Karl var så söt härom kvällen då vi satt ute på bron. Hans var barfota och satt med fötterna på gruset och Karl tittade och tittade. Plötsligt började han ta av sig skorna och jag tänkte att han kanske vill gå in, men så fortsatte han att dra av strumporna också och sen klättrade han ner så han också kunde ha sina fötter i gruset. Precis som pappa =)
En annan kväll hade han först fått duscha med pappa och sen skulle Hans ta ett fotbad inne i vardagsrummet och då skulle Karl såklart också bada sina fötter.


Igår var jag och mamma en sväng på stan efter middagen. Vi hittade massa gulliga kläder till Lilly och så köpte jag lite nya sommarkläder till Karl också.

Idag kommer dom hem från bb så vi ska dit och hälsa på lite senare. Hon kommer nog vara så pluttigt liten när man får se henne på riktigt och småpojkarna som varit minst kommer nog verka jättestora.

Karl är då feberfri idag men han hade feber igår morse och då febern har kommit tillbaka på kvällarna så bestämde jag att han skulle få vara hemma med mig idag med så han får kurera sig ordentligt. Han är forfarande lite snorig och hostig men det är mycket bättre. Imorrn blir det dagge då vi ska träffas och göra ett skolarbete hos en klasskompis.

Annars har han kommit i nån period då han får moddra så fort han inte får som han vill och det händer rätt ofta att saker inte går som han vill. Bara nu på morgonen har han hunnit ha moddra tre gånger. Det är rart med barn ibland =) Ska bli skönt att åka ner till pitholm sen så han får leka med sina kusiner en stund. Vi har ju nästan bara varit inne hela veckan då han haft feber för när vi är ute är han ju inte i stillhet en sekund och det är ju inte så bra då man har feber i kroppen. Det är ju så mycket kul att leka med ute och det känns så hemsk när han kommer med sina skor och vill gå ut och jag säger att vi ska vara inne, han blir så ledsen. Snart är det iaf sommarlov för Karl och mig och då ska vi vara ute hela dagarna.

Imorgon sänds säsongsfinalen av min favoritserie Grey's anatomy i USA, och enligt alla promos verkar det bli grymt spännande! Jag längtar redan till fredag då man kan se den här =)

Nej nu är det dags för lite lunch.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar