lördag 15 maj 2010

Sommar värme

Idag har dom lovat sommar värme och det ser ju lovande ut, redan 14 grader varmt nu på morgonen och solen skiner. Härligt! Igår blev det ju också riktigt varmt och man är verkligen inte van känner man när den första värmen kommer. Jag var alldeles klibbig efter flera timmar ute så det var verklgen skönt med en dusch igår kväll.

Vi fixade till på altanen igår em och skurade upp alla stolar + bordet som såg ut som ett slaktbord efter Mollys alla fångster som hon visat upp på bordet som stått utanför fönstret. Det blev en rejäl skurning och så på med vaxduken sen. Jag verkligen älskar den här årstiden när man får börja fixa och dona ute med allt som stått undanplockat sen vintern. Bara att fixa iordning allt på altanen gör att det känns mer sommrigt. Snart kan man börja köpa lite sommarplantor och plantera lite också, jag längtar =)


Karl fick äta middag ute igår och sen fick han en glass, gott gott.


I tordags åkte vi upp till stugan i korsträsk och det blev ganska varmt framåt em då också. Pappa och Karl tog fram farfars åkgräsklippare och tog en liten tur, kan säga att vi hade en väldigt nöjd pojke som nog gärna åkt omkring resten av kvällen







Igår medans Karl sov middag såg jag det nyaste avsnittet av Greys anatomy och nu är det bara det 2 timmar långa säsongsavslutnings avsnittet kvar och det verkar grymt spännande.

På en stund kommer syrran med familj hit, vi ska grilla lite senare och så ska vi vara ute heeela dagen. Lär nog vara trötta pojkar ikväll och säkert föräldrar med =)

1 kommentar:

  1. Visst är det härligt med sommar. Vi får bara hoppas att vi får en riktigt varm och "somrig" sommar i år. :-)

    SvaraRadera