måndag 24 augusti 2009

Helgen som gått

I fredags for jag och Karl en sväng till stan. Hittade överdragsbyxor, jacka, mössa + vantar och vintermössa och vantar. Så är han redo för både hösten och vintern.
När Hans kommit hem åkte vi och grattade en kompis som fyllde år. Tänkte grilla sen och det hade dom också tänkt, så vi hämtade vårat kött och så blev det blev middag där istället, riktigt trevligt.
Lördagen åkte vi ut till fingerman

Det märks att sommaren går mot sitt slut.


Hade det riktigt mysigt, grillade lite korv till lunch och fikade lite innan vi åkte tillbaka.


Karl skulle ner till vattnet hela tiden

Smakat på sanden

Trött kille

Lördagskvällen hade ju ISK-damerna sin bjudfest på norrstrandslogen, jag och Anna stod för underhållningen. Måste säga att det var en riktigt rolig kväll! Ca 50 pers och dom var på G redan från början av kvällen. En riktig kanonpublik, det var länge sen vi hade en så rolig spelning, och alla var så nöjda efteråt. Kul!

Söndagen var en liten städar och röjar dag. Jag röjde upp i skrubben under trappen och packade undan massa kläder som Karl växt ur. Skönt att ha det gjort. Kvällen avslutades i soffan med "Wallander-Tjuven" i dvdn, den var bra.

Idag har vi inte gjort speciellt mycket, har haft lite småont i skallen hela dan. Mamma och pappa tittade förbi efter middagen, mamma hade köpt 2 par byxor och sockar till Karl, alltid bra med kläder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar